Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008

Μάθημα 1ο (για φέτος)

Έτσι είναι η ζωή, και ο χρόνος που τιμωρεί και δικαιώνει. Αλλάζουνε τα πράγματα. Εκεί που είσαι υπεράνω, και δεν μου γαμιέται, και δεν μου κάνει, τώρα κάθεσαι μικρή μου και περιμένεις ένα τηλέφωνο του. Πάρε τώρα να έχεις να πορέυεσαι. Το κεφαλάκι να μην το σηκώνεις πολυ πολύ ψηλά γιατί στο τέλος θα φύγεις με ένα ωραιότατο πιάσιμο στον αυχένα και τα αρχίδια του αλλουνού στην αμασχάλη για το δρόμο.
Αλλά επειδή πολύ με βολεύει τώρα να σκεφτώ πως ότι γίνεται, για καλό γίνεται, θα το αφήσω για να δω που θα με βγάλει.
Πάντως το μαθηματάκι μου το πήρα.

10 σχόλια:

Νικόλαος Παπουτσής είπε...

Ήρθα να δω τι κάνεις και βλέπω...
μια ματιά...συννεφιά!!!
Δεν λέω καλή η αυτογνωσία αλλά όχι εναντίον του εαυτού!!!
Αν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει πότε πρέπει να μας δώσει την ευκαιρία να τον πλησιάσουμε πραγματικά...τότε στο καλό και να μην μας γραφεί!!!
Το κεφάλι ψηλά και ματιά...φωτεινή μόνο για σένα.
Ακούς???

Νικόλαος Παπουτσής είπε...

Άσχετο το ...μια βόλτα κι από δω πως το έβαλες?

Lucia είπε...

Σε ευχαριστώ καλέ μου, αλλά η αυτογνωσία εναντίων του εαυτού αξίζει. Εννοώ ότι είναι εύκολο να στρέφεις το δάχτυλο στον απέναντι, το δύσκολο είναι να το γυρνάς σε εσένα. Εκεί βρίσκεται η ουσία..νομίζω
Όσο για το "μια βόλτα και από δω".. τι να σου πω, αυθόρμητα. Γιατί? Σου θυμίζει κάτι?

Νικόλαος Παπουτσής είπε...

Όχι εννοώ το πρόσθετο που έβαλες τους φίλους

Lucia είπε...

δεν ξέρω να σου πω γιατί όλο το blog στήθηκε με την βοήθεια μιας φίλης, την οποία αν βρω θα ρωτήσω να σου πω το path. Η σχέση η δική μου με την τεχνολογία είναι αγάπης και μίσους.

Νικόλαος Παπουτσής είπε...

Μια από τα ίδια.
Παλεύω μόνος με το θηρίο όμως.
Σε φυλώ!!!

Νικόλαος Παπουτσής είπε...

Το βρήκα φιλενάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Καθυστερημένα λοιπόν από μένα τα σχόλια έχουν ως εξής: επειδή το ύψος του κεφαλακίου είναι αυτό που κάνει τη διαφορά για να καταλάβουμε τι θέλουμε ή τι ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι θέλουμε ελλείψει "άλλων", έρχεται το ασανσέρ με απρόσμενη διακοπή ρεύματος, μας πάει στο υπόγειο και πάντα έρχεται κάποιος που μας βγάζει... Κανείς δεν πέθανε εξαιτίας του ασανσέρ απ΄όσο ξέρω.
Φιλάκια
Μίνα

Ανώνυμος είπε...

Τεστ. Ας μη δώσει κανείς σημασία!

Lucia είπε...

Μίνα: Θα συμφωνήσω απόλυτα, απλά αυτό το απότομο μπαμ του ανσανσέρ, και το πάνω-κάτω, μια αναγουλίτσα την φέρνει. Επίσης δεν ξέρεις πότε θα ακούσει ο άλλος την φωνή για να βοηθήσει.
Φιλιά και από μένα